< !--End Facebook Pixel Code-- >
 
 

Skulderbeskyttere

Outlet Anbefaler

Adidas AF1101 adiZero 5-Star 8.0 Scarlet

Adidas AF1101 adiZero 5-Star 8.0 Scarlet

Adidas AF1101 adiZero 5-Star 8.0 Scarlet. Adidas GRIPTACK teknologi giver uovertruffen greb i h...

kr. 400,00

 

Outlet Anbefaler

Cap Washer

Cap Washer

Cap Washer. Støbt plastik form, som sikrer kaskettens form under vask i opvaskemaskinens ...

kr. 99,00

 

Outlet Anbefaler

Smitty FBS-117 Performance Short Sleeve 2"

Smitty FBS-117 Performance Short Sleeve 2"

Smitty FBS-117 Performance Short Sleeve 2". Officiel dommertrøje til Football og Lacrosse. 2"...

kr. 350,00

 

Outlet Anbefaler

UA 1329747 Rival Fleece Logo Sweatshort

UA 1329747 Rival Fleece Logo Sweatshort

UA 1329747 Rival Fleece Logo Sweatshort.

kr. 349,00

 
Se alle

Shoulder pads(skulderbeskyttere) giver football-spillere deres karakteristiske bredskuldrede udseende, men de har også en vigtigere funktion. Pads giver en fantastisk beskyttelse til overkroppen, som tillader bæreren at kollidere med andre i høj fart uden at komme til skade. Spørg enhver football-spiller, og han vil fortælle dig, at han elsker sine pads. Det skyldes at de giver spillerne den sikkerhed og følelse af power, som det kræver at dyrke sporten. 

 

Materialer

Moderne shoulder pads består af stød absorberende skumpuder dækket af en hård plastik-skal. Pads bliver fastgjort rundt om brystkassen, under armhulerne, med elastik eller vinyl stropper. Når en spiller rammer noget, bliver kraften fra slaget fordelt ud over beskytteren, og spilleren vil derfor nærmest intet føle. 

 

Positioner

Der findes en række forskellige pads designet til de forskellige positioner. For eksempel skal en quarterback eller defensive back bruge fleksible pads, som ikke forhindre deres bevægelighed. Linjemænd derimod har brug for ekstra beskyttelse, og strømlinede pads som ikke giver modstanderne noget at holde fast i.

 

Så sørg for at vælge pads i den rigtige størrelse, som passer til din position.

 

Quarterbacks bør finde nogen lette pads, som ikke sidder for højt, så de spærrer for hans udsyn. Det er også afgørende, at de ikke bremser hans kastebevægelse.

 

Hvis du spiller defensive back, tailback eller wide receiver, bør du finde et pad der er let og ikke sænker din topfart. Men det skal stadig yde beskyttelse mod de slag der vil komme.

 

Positions der er udsat for hård kontakt på hvert spil: Fullbacks, linebackers og tight ends, bør overveje pads der har plader foran i stedet for snører. Plade-front-pads kræver ikke så megen tilpasning efter hver kollision.

 

Hvis du er en linjemand, skal du bruge en strømlinet pad, som ikke har så mange flapper, for at give modspillerne mindre at få fat i. Linjemænds pads bruger ofte vinyl stropper for at sikre en stabil fastgørelse.

 

Find din størrelse

For at bestemme din pad-størrelse, skal du stille dig med armene langs siden. Få en ven til at måle dig over ryggen, fra skulder-ben til skulder-ben. Er det junior-pads du måler til, bør du tage højde for brystkassen og vægten.